Cégünkről

Vállalkozásunk megalakulása óta töretlenül fejlődik, amely fejlődés mind a képviselt gyártók és forgalmazott termékeik körének bővülésében, mind pedig a cég önálló infrastrukturális fejlődésében egyaránt megmutatkozik.

Tevékenységünket ISO 9001:2008 minőségbiztosítási rendszer alatt végezzük, melynek kiemelt célja a magas szintű ellátás biztosítása.

Vállalkozásunk irodája a cég székhelyen ? 1089 Budapest, Rezső tér 6. - működik, míg a raktározási és szállítási feladatainkat a mintegy 500 m?-es raktárunkból ? 1097 Budapest, Gubacsi út 47. ? látjuk el. Rendelkezünk önálló személy- és teher-gépkocsiparkkal, amely a szállítási tevékenységünk megbízható működtetését teszi lehetővé.

Cégünk megalakulás óta egy vezérelvet követ, amely ötvözi a hatékonyságot a minőség iránti elkötelezettséggel, a magas színvonalú működéssel és az ellátó vállalatok kimagasló szakmai és kereskedelmi színtű képviseletével. A szakma iránti elhivatottságunkat jelzi az is, hogy termék managereink magas szintű szakmai háttérrel rendelkeznek és az állandó továbbképzéseknek köszönhetően folyamatos szakszerű segítséget tudnak nyújtani partnereink részére.

Célkitűzésünk, hogy tevékenységünk színvonalának fenntartása és folyamatos fejlesztése mellett, a cég vezérelvét követve, bővülő jelenléttel szolgálhassuk a magyar egészségügy fejlődését a jövőben is

Tanusítványaink: